ΟΠΩΡΑ
Πουρέδες και Χυμοί Φρούτων
Λίγα λόγια για εμάς
Η ΟΠΩΡΑ είναι μια καινοτόμος εταιρεία που ειδικεύεται στην παραγωγή χυμών (lime / λεμόνι) και 14 διαφορετικών πουρέδων φρούτων χωρίς ζάχαρη, ειδικά σχεδιασμένων για τη δημιουργία εξαιρετικών cocktails / mocktails / smoothies / frozen κλπ, αλλά και στην γαστρονομική μαγειρική / ζαχαροπλαστική. Οι πουρέδες των φρούτων μας, συνδιάζουν την αυθεντική γεύση των φρούτων με την ποιότητα που απαιτεί ένα τέλειο ποτό, με στόχο να παρέχουμε στους επαγγελματίες του χώρου της φιλοξενίας και στους λάτρεις των κοκτέιλς μια φυσική και καινοτόμα εναλλακτική πρόταση.
Οι αξίες μας
Η φιλοσοφία μας είναι απλή: Με 99% φυσικής προέλευσης υλικά, στην πλειοψηφία της γκάμας, και αξιοποιώντας τα φυσικά σάκχαρα των φρούτων, τα Fruit Puree της ΟΠΩΡΑ καθιστούν μία κατηγορία μοναδικών και ποιοτικών προϊόντων, προσφέροντας προϊόντα που ενισχύουν τη γεύση των κοκτέιλς, χωρίς την προσθήκη ζάχαρης ή τεχνητών γλυκαντικών, διασφαλίζοντας ότι το τελικό αποτέλεσμα παραμένει όσο το δυνατόν πιο φυσικό. Κάθε πουρές παρασκευάζεται από φρέσκα, ώριμα φρούτα, τα οποία υποβάλλονται σε προσεκτική επεξεργασία για να διατηρήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο την αυθεντική τους γεύση και την θρεπτική τους αξία.
Δώσε αξία στα cocktails σου!
Οι πουρέδες φρούτων της ΟΠΩΡΑ είναι ιδανικοί για την παρασκευή των πιο δημοφιλών κοκτέιλς, αλλά και για τη δημιουργία νέων, καινοτόμων συνταγών. Χάρη στην απουσία ζάχαρης, δίνεται η ευκαιρία στους bartenders να δημιουργήσουν συνταγές ελέγχοντας την γλυκύτητα, την ισορροπία και την πολυπλοκότητα των κοκτέιλς, χωρίς να χάνουν την ένταση ή την ποιότητα της γεύσης, με στόχο να προσφέρουν στους πελάτες τους την καλύτερη εμπειρία σε κάθε ποτό.
Αρχή μας η ποιότητα!
Η ΟΠΩΡΑ δεσμεύεται για τη βιωσιμότητα και την υπεύθυνη παραγωγή, χρησιμοποιώντας ανακυκλώσιμες συσκευασίες (γυαλί / ασκό) και εφαρμόζοντας φιλικές προς το περιβάλλον μεθόδους παραγωγής. Είτε πρόκειται για ένα επαγγελματικό μπαρ είτε ακόμα και για επαγγελματική κουζίνα, οι πουρέδες των φρούτων μας είναι η ιδανική λύση για κάθε δημιουργικό bartender ή chef που θέλει να προσφέρει γεύσεις υψηλής ποιότητας.